Populatia Romaniei care mai si munceste

Stim cu totii ca Romania are cam 21 milioane de locuitori.
Populatie activa care NU munceste in sectorul public.. vreo idee cineva?
2,5 milioane. Nu e cifra exacta, e o aproximatie. Sa zicem ca sunt 3 milioane, asa, cu bataie.

Deci, asadar in concluzie si prin urmare, fiecare om care produce ceva, tine in spate 6 (sase) da, SASE, care nu produc. Care nu produc bani, evident.
Batrani, copii, politisti, medici, preoti, profesori, primari, guvernanti, presedinti.
Care categorii traiesc cel mai bine dintre cele mentionate mai sus? Muncitorii? Nu, aia chiar muncesc. Batranii? Nu, ca au pensii mici, au muncit toata viata, acum trebuie sa mai si sufere.

Pentru cine a deschis calculatorul mai tarziu, ii zic io cine traieste cel mai bine: procentul ala format din: guvernanti, primari, secretari de stat, angajati in primarie, parlament, senat.


Pai da-mi tu mie inca 6 insi sa le dau sa manance, ca n-am de unde, sincer. Mai ales daca imi dai un deputat ceva, sa ii platesc fitzele, masinile, deplasarile, restaurantele.

Si atunci cum functioneaza tara?
Dracu stie. Cert e ca 2 milioane de oameni care ar trebui sa faca parte din populatia activa au ales deja sa plece. Mai mult de 2 milioane. O sa le moara parintii, o sa isi ia copilasii, o sa ii ia si pe aia 2,5 milioane care mai muncesc. Si ce ramane? O romanie aproape goala care primeste ocazional bani de la cei plecati? Nici arabii cu saorma n-o sa mai vina, ca n-au unde vinde. Nici etniile de culori usor mai inchise n-o sa ramana, ca nu o sa aiba de la cine sa fure. O sa raman secuii, ca aia sufera de autonomie dar nu sunt in stare sa aiba grija de doua judete, tot baga statu bani in ei si ei nu se prind. O sa fie tinutu secuiesc si o sa se mandreasca ei cu spatiul carpato-danubiano-pontic, ca noua nu ne-a placut

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu